Wedstrijdverslag | Joure 1 – TFS 1

JOURE – De Kompenijsters gingen in Joure voortvarend van start. Binnen twee minuten wist Monique Postma met twee afstandsschoten de toon te zetten. De volgende twee doelpunten lieten iets langer op zich wachten, maar na tien minuten spelen stond er via Baukje Visser en Jitze van der Vlugt een 0-4 voorsprong op het scorebord. TFS wist de voorsprong te behouden maar na de 3-7 begon Joure ook het gat van de korf te vinden. Net voor rust wisten ze met twee scores op rij de 5-7 te noteren.

Na rust was het met de scores stuivertje wisselen. Na de 8-8 wist Joure één keer langs zij te komen, maar dit was ook meteen de laatste keer. TFS ging door via scores van Marrit Nijmeijer en Wiltsje Siderius en bleef hierdoor aan de goede kant van de score. Na de 12-12 werd het gat definitief geslagen. Met het achtste doelpunt van Monique Postma en een mooie score van Baukje Visser werd de eindstand op 13-18 bepaald.

Komend weekend staat voor TFS de uitwedstrijd op het programma tegen WWC. Beide teams delen op dit moment de koppositie; TFS en WWC hebben beide vier punten uit twee wedstrijden.

Comments are closed.