Wedstrijdverslag | DTL 1 – TFS 1 | 28-4-2018

TFS wint van koploper DTL

HANTUM – Op de voor TFS ongebruikelijke zaterdagmiddag werd er afgereisd naar DTL in Hantum. Bij winst voor DTL zouden ze na vandaag weer alleen aan kop staan. Hier gooide TFS echter roet in het eten voor de thuisploeg.

Via een doorloopbal werd er nog wel een 1-0 voorsprong gepakt door de Hantumers. Hierna pakte TFS de wedstrijd over en begon rustig aan uit te lopen. Via Wiltsje Siderius en Jitze van der Vlugt werd het 1-4. Ook hier wist DTL het gat van de korf nog niet weer te vinden. TFS wist hier dankbaar gebruik van te maken en ging via tweemaal Monique Postma en tweemaal Marrit Nijmeijer de stand uitbouwen naar 1-7. Hier werd de achterstand toch wel serieus voor de thuisploeg. De heer Hansma floot een prima wedstrijd, DTL had echter de handen vol aan zichzelf en uitte dit met commentaar op de scheidsrechter. Ook de coach van de thuisploeg ging hier in mee, wat uitte in tweemaal geel.

Na de ruststand van 4-10 werd het direct doorgezet naar 4-12. Uiteindelijk wist TFS mooi door te scoren en ook DTL wist nog een aantal keren de korf te vinden. Bij een stand van 9-15 werd de wedstrijd afgefloten.

 

Comments are closed.