TFS weet net niet punten af te snoepen

DRACHTSTERCOMPAGNIE – Met mooi korfbalweer ging de wedstrijd in De Kompenije van start. Voor de tegenstanders, Roreko uit De Wijk, stond er in principe niks meer op het spel. Ze zijn veilig in de 3e klas en kunnen niet meer meedoen aan de kampioensrace. Voor TFS zijn de belangen groter. Nog steeds wordt er gevochten voor lijfsbehoud.

 

Na twee minuten spelen werd de stand op 1-0 gezet door Marielle Nijmeijer. Hierna bleef de score steken. Het verdedigingsvak van TFS had het goed voor elkaar en wist de ballen te onderscheppen. Het aanvalsvak had moeite met het maken van het tweede doelpunt. Uiteindelijk was het Jitze van der Vlugt die met een kleine kans de stand na negentien minuten spelen op 2-0 zette. De doelpunten bleven schaars waardoor er bij rust een 4-4 stand op het scorebord stond.

 

Na rust ging het tot 7-7 gelijk op. Met nog een kwartier op de klok wist Roreko via een vrije bal de 7-8 te noteren. Helaas wist TFS dit minimale verschil niet meer te dichten. Voor het eerst in de wedstrijd werd het verschil twee doelpunten wat meteen de eindstand op 8-10 bracht. Weinig doelpunten, ook gezien het mooie weer. TFS heeft laten zien zeker niet onder te doen voor de hoger geklasseerde tegenstander. Een punt was vandaag meer dan verdient geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *