TFS houdt Kinea in tweede helft niet bij

DRACHTSTERCOMPAGNIE – In de laatste thuiswedstrijd voor De Kompenijsters zijn de punten niet in eigen huis gebleven. De eerste helft gingen beide teams gelijk op, maar in de tweede helft kwam er een gat wat de groenhemden niet meer te boven kwamen.

 

Via Baukje Visser werd de score geopend en kwam TFS op een 1-0 voorsprong. Kinea maakte elke keer weer gelijk, maar TFS ging voorop in de strijd. Na de 3-3 wist Kinea de 3-4 te maken. Via een doorloopbal van Monique Postma werd de stand weer gelijkgetrokken naar 4-4. Bij deze stand nam Kinea elke keer 1 of 2 goals voorsprong. TFS wist wel elke keer weer aan te haken, maar kon niet doordrukken. Na de 6-7 wisten de gasten net voor rust nog de 6-8 te maken.

 

Na rust kwam ook Kinea beter in het spel en wist TFS steeds voor te blijven. Via een aantal strafworpen en vrije ballen werd de stand iets uitgebreid. Na de 12-15 werd het gat definitief geslagen en kon Kinea tegen het einde van de wedstrijd de stand bepalen op 14-19.

 

Volgende week staat de allesbeslissende wedstrijd op het programma. Het vlaggenschip van trainer/coach Evert Bron reist dan af naar Leeuwarden op het op te nemen tegen de rode lantaarndrager. KV Leeuwarden staat 1 punt onder TFS. De thuiswedstrijd werd gewonnen met 13-11. Dit geeft zeker goede moed voor de uitwedstrijd. We zien jullie graag op zondag 28 mei in Leeuwarden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *