Spaar Jeugd Sponsor Munten voor KV TFS!

Dit jaar doet korfbalvereniging TFS weer mee met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen voor KV TFS. Door de munten in de koker van KV TFS te stoppen bij de Poiesz supermarkt in Ureterp helpt u al mee!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van KV TFS, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld wordt vervolgens gebruikt om extra activiteiten voor de jeugd te organiseren en voor nieuw materiaal voor de vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van KV TFS is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Ureterp. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018.

Lukt het niet om de Jeugd Sponsor Munten in te leveren bij de Poiesz in Ureterp? Dan mag u ze ook in een envelop of plastic zakje afleveren bij de Swarte Wyk 44 (Jildou van der Vee) of bij de Folgersterloane 58 (Annemiek van der Meulen) te Drachtstercompagnie. Wij zorgen er dan voor dat de munten in de koker van KV TFS terechtkomen!

Let op! Heeft u thuis nog ‘oude’ sponsormunten van voorgaande jaren liggen? Deze mogen helaas niet meer ingeleverd worden. Dit is namelijk niet toegestaan. Laat ze dus maar lekker thuis liggen of gooi ze in de prullenbak. Houd de site en facebook van KV TFS in de gaten, of check de acties van de Poiesz zelf, want met sommige producten kunt u meerdere sponsormunten ontvangen.

Wij hopen dat u ook meehelpt met het sparen van de Jeugd Sponsor Munten voor KV TFS!

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Remko Laanstra (0618851128) of Jildou van der Vee (0631065996),
Actiecommissie KV TFS

Comments are closed.