Midweekverslag Nij Quick Libben-TFS 30-01-2013

We gingen goed van start, Machill knalde er 2 van een behoorlijke afstand in. Doorzetten dan maar.
Waarschijnlijk was dit te danken aan de lange voorbereiding op de avond zelf. Rustig aan, bakje thee/ koffie, een goed gesprek en dat allemaal in de kantine van Ferwert die speciaal voor ons geopend werd (omdat we een uur te vroeg waren).

1-3, 1-4, alles ging van een leien dakje. Maar toen begon Nij Quick ook te scoren en werd het 4-4. Het ging steeds gelijk op. Het is duidelijk, onze dames moeten wat meer spinazie eten (veel schoten waren te kort) en sommige heren moeten nog even oefenen op kleine kansjes onder de korf.

Na de rust: er werden gelijktijdig 3 nieuwe wissels ingebracht aan onze kant. Maar ook hierna bleef het gelijk op gaan, het lukte ons maar niet om een paar punten verschil voor te komen staan. Laatste 3 minuten op de klok en de stand: 12-12.
De gehele wedstrijd maakten we domme foutjes, maar in deze laatste 3 minuten konden we ons dat niet meer veroorloven (in de angst dat het werd afgestraft). Ons reservebank heeft een aantal spannende minuten beleeft, maar gelukkig, met op de klok nog 1 en een halve minuut werd er toch nog gescoord door ons. Yes, 12-13 en nu uitspelen.
1 En een halve minuut kan nog behoorlijk lang zijn, maar we speelden het goed uit en de stand bleef 12-13.

Comments are closed.