Club

Korfbalvereniging T.F.S.

Korfbalvereniging T.F.S. (Troch Freonskip Sterk) is een bloeiende vereniging die sinds haar oprichting in 1946 niet meer weg te denken is uit Drachtstercompagnie.
Iedereen van jong tot oud kan bij kv T.F.S. terecht om te korfballen. Kinderen vanaf 4 jaar maken al spelenderwijs kennis met korfbal en nemen bijvoorbeeld veel aan welpen-evenementen.

Bij de oudere jeugd hebben wij in de competitie

– F (5-7 jaar)
– E  (7-9 jaar)
– C  (11-13)
– B ( 13-15)

En ook voor 18 jaar en ouder biedt kv T.F.S. alle mogelijkheid om te korfballen. Op zowel prestatiegericht als recreatief niveau. T.F.S. komt met vier senioren teams uit in de competitie.

Voor mensen die graag op een meer recreatieve wijze willen korfballen, is er ons MIDWEEK team. Dit team speelt op woensdag/donderdag avond.

Sportiviteit & Gezelligheid

Naast sportiviteit staat bij kv T.F.S. ook gezelligheid hoog in het vaandel. Er worden daarom ook veel andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De jeugd-activiteiten commissie organiseert regelmatig activiteiten voor al onze jeugdleden, zoals:

– Playbackshow
– Knutselmiddagen
– Pjuk-toernooi
– Disco’s
– tentenkamp

Voor de oudere leden, vrijwilligers en supporters worden er activiteiten georganiseerd door de ontspanningscommissie. Enkele activiteiten zijn bv:

– Eindejaarstoernooi
– Nieuwjaars receptie
– Pjuk-toernooi
– BBQ
– Bowlen

Comments are closed.